E pabesueshme, konkurrentja refuzon rezultatin, finalistët e Beauty… "E Diell", 26 Janar 2020Rubrika: Olsa Muhameti, Argjira Spanca
Janë 16 konkurrentë, 8 në anën e make up artist/Grimier 8 të tjerët qëndrojnë përballë tyre si hair staylist/parukier. Një juri profesioniste që ne e kemi prezantuar Ardi Borova dhe Eni Lena do të gjykojnë punën e tyre. Cdo javë disa konkurrentë do të kalojnë në sfidë, e cila zhvillohet në një ambjent tjetër. Sfida do të ketë tematika të ndryshme nga java në javë. Sfiduesit do të jenë në rrezik eleminimi.

Për më shumë vizitoni:

Subscribe to “Top Channel” on YouTube Channel for NEWS and TV

Shows HERE:
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE:
Follow Top Channel on Instagram HERE:
Follow Top Channel on Twitter HERE:
#eDiell#TopChannel

source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Join The University Now!!

For more information, Fill the form below.

Time left for free registration⬇⬇

Hours
Minutes
Seconds

Study Fashion Modeling Learn the fashion modeling techniques of tomorrow. Our classes provide the skills needed to help you succeed in Fashion modeling. We offer degree options that cover the entire fashion Modeling world. You’ll gain a thorough knowledge of the industry as you prepare to become part of it.

* indicates required
() - (###) ###-####