Xelly's tips vanuit de beautysalon: Hoe maak je een mooie look voor de feestdagen?Wil jij ook weten hoe je zelf thuis de mooiste make-up looks kunt creëren? In deze video laat Make-up artist Xelly Cabau van Kasbergen je stap voor stap zien hoe jij zelf een makkelijke make-up look voor de feestdagen creëert met slechts 3 producten . Tijdens deze video geeft Xelly ook wat extra tips zodat jij nog meer kan opvallen tijdens de feestdagen.

Gebruik eerst de Matte signature eyeliner van L’Oréal Paris. Deze eyeliner is waterproof en gemakkelijk aan te brengen, dat maakt deze eyeliner ideaal voor de feestdagen.

Hoe gebruik je de L’Oréal eyeliner? De matte signature eyeliner is goed Trek nooit je ooglid omhoog wanneer je eyeliner aanbrengt want als je deze achteraf loslaat is de eyeliner verdwenen. Voor het beste resultaat breng je de eyeliner van buiten naar binnen aan, dan hoef je hem namelijk alleen maar te stempelen. Als je een keer wat anders wilt ga dan voor een waterproof eyeliner in een opvallende kleur, zoals de limited edition Paris Electric Nights matte signature eyeliners. Deze waterproof eyeliners zijn nu namelijk tijdelijk in een metallic rode en gouden kleur te verkrijgen.
Speciaal voor de feestdagen is de Paradise mascara, één van onze beste mascara’s, te verkrijgen in een extra feestelijk jasje. Deze mascara geeft heel veel volume. Voor het mooiste resultaat, kun je de mascara het beste met een zigzaggende beweging vanaf de wimperaanzet aanbrengen.

Om je lippen ook van een partylook te voorzien zijn er nu drie limited edition metallic lipsticks verkrijgbaar. Deze metallic lipsticks komen in een nude kleur en twee opvallende kleuren namelijk, rood en paars. Xelly gebruikt nummer 205, een opvallende kleur, speciaal voor de feestdagen.

Om deze makkelijke make-up look af te maken gebruikt Xelly de limited edition gouden mascara top coat. Hiermee geef jij jouw ogen een extra sparkle tijdens de feestdagen.

Welk L’Oréal product is jouw musthave voor de feestdagen?

Make-up artist Xelly Cabau van Kasbergen gebruikt de volgende producten in deze video:
Matte Signature by Superliner 01 Black Signature
Paris Electric Nights Limited Edition Paradise Extactic Mascara

Meer zien? Abonneer!
Of klik hier om de volgende video te bekijken:

source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Join The University Now!!

For more information, Fill the form below.

Time left for free registration⬇⬇

Hours
Minutes
Seconds

Study Fashion Modeling Learn the fashion modeling techniques of tomorrow. Our classes provide the skills needed to help you succeed in Fashion modeling. We offer degree options that cover the entire fashion Modeling world. You’ll gain a thorough knowledge of the industry as you prepare to become part of it.

* indicates required
() - (###) ###-####