"Är du redo att få spö?!" | RC-Battle | Pryla MigTejbz och Nerdphilia är tillbaka med ett nytt avsnitt av Pryla Mig! Denna gång är det RC-bilar som står på menyn. De stresstestar ett gäng bilar från Hobbex för att dels ta reda på vilken bil som presterar bäst i race, längdhopp och slalom, men också såklart för att se vem av dem som är den bästa RC-föraren.

Om Nördtuben

Nördtuben är YouTube-kanalen för dig som älskar prylar och gadgets, men kanske framförallt YouTube-profiler som RMM, Tejbz, Nerdphilia och JLC-gänget med Jonas Fagerström, Lucas Simonsson och Carl Déman.

Prylarna som användes i detta avsnitt hittar ni här:

Alla prylar som används i Nördtubens programserier hittar ni här:

Nördtuben lyfter nörderiet till nya nivåer, allt med den kloka vetskapen om att 2000-talets nörd är medveten, cool och rolig som grund. Med Hobbex lager som en outsinlig källa av kul prylar tar Nördtubens profiler sig an världen med helt nya möjligheter, både framför datorn och afk. På Nördtuben får du se några av Sveriges största, roligaste och bästa underhållare från YouTube, Instagram, Facebook, ja, alla sociala medier där rörlig bild finns. Välkommen till Nördtuben!

—————————————————————

Nördtubens programserier:

SKÄM UT OSS!
Programserien där Lucas Simonsson, Jonas Fagerström och Carl Déman gör allt de kan för att skämma ut varandra. Med en massa coola gadgets från Hobbex, såsom spionkameror och dolda mikrofoner gör de allt i sin makt för att pranka både varandra och andra.

GAME ON GAME OFF
Killarna i RMM är kittade till tänderna med de bästa gamingtillbehören från Hobbex. De samlas för att utmana varandra i de senaste dator- och tv-spelen, frustrerande mini-games och läskiga skräckspel. I sann RMG-anda blir det gastkramande, dramatisk gaming, och med mer än bara en gnutta humor!

PRYLA MIG!
I prylnördarnas Mekka, alltså Pryla Mig-studion, där sitter Tejbz och Nerdphilia med den senaste tekniken och guidar dig genom pryldjungeln. Våra programledare unboxar, testar och recenserar coola teknikprylar och gör galna, teknikdrivna experiment i reportage på stan. Då och då dyker även en gäst från YouTube-communityt upp och hjälper dem.

—————————————————————

Nördtuben och allt dess innehåll produceras av Splay AB i samarbete med Hobbex.

source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Join The University Now!!

For more information, Fill the form below.

Time left for free registration⬇⬇

Hours
Minutes
Seconds

Study Fashion Modeling Learn the fashion modeling techniques of tomorrow. Our classes provide the skills needed to help you succeed in Fashion modeling. We offer degree options that cover the entire fashion Modeling world. You’ll gain a thorough knowledge of the industry as you prepare to become part of it.

* indicates required
() - (###) ###-####