Sjekk Tones (26) elleville twerkingTone Sørbøen Gåsbakk (26) kurser i «twerking», som er en dansestil hvor det handler om å riste på rumpa i forskjellige variasjoner. Programleder Morten Sandøy benyttet selvsagt anledningen til å lære seg noen «moves» på direkten.

Ikke gå glipp av noe – abonner på TV 2s YouTube-kanal:

Se hele episoder her:

source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Join The University Now!!

For more information, Fill the form below.

Time left for free registration⬇⬇

Hours
Minutes
Seconds

Study Fashion Modeling Learn the fashion modeling techniques of tomorrow. Our classes provide the skills needed to help you succeed in Fashion modeling. We offer degree options that cover the entire fashion Modeling world. You’ll gain a thorough knowledge of the industry as you prepare to become part of it.

* indicates required
() - (###) ###-####